Exclusieve dameskleding in Utrecht


✓ Duurzame merken

✓ Eerlijke kleding

✓ Persoonlijk kledingadvies

Exclusieve dameskleding vind je bij dé kledingwinkel van Utrecht: LIVStores. Mijn winkel is een walhalla van duurzame merken. Wanneer je langskomt in mijn exclusieve kledingwinkel in Utrecht, help ik je graag bij het samenstellen van een outfit die past bij jouw unieke stijl en pasvorm. Ook geef ik je tips over hoe je bepaalde items langer kunt dragen, ook in andere seizoenen, zodat de kleding jarenlang meegaat. Niet voor niets is de kleding in mijn winkel tijdloos.

Direct authentieke dameskleding kopen?

Vrouwen met kleding

Bijzondere en exclusieve dameskleding vind je in mijn kledingwinkel in Utrecht

In mijn kledingwinkel in Utrecht bied ik exclusieve dameskleding aan van diverse designers en merken. Ik koop nieuwe items steeds in kleine oplages in. Zo bestel ik maar één maat per kledingstuk om overproductie tegen te gaan. Dit maakt de collectie exclusief en bijzonder. Wanneer je in deze kleding rondloopt, zal je verbaasd zijn over de complimenten die je krijgt! Ondanks dat de kleding exclusief en uniek is, bied ik voor iedere gelegenheid de geschikt outfit aan. Of je nu op zoek bent naar een fijne trui en broek voor een casual outfit of juist een chique rok of jurk zoekt voor een speciale gelegenheid; bij mij slaag je gegarandeerd.

Loop er altijd stijlvol bij met de unieke kleding uit mijn winkel

Met de exclusieve dameskleding uit mijn kledingwinkel in Utrecht loop je er altijd stijlvol bij. Daarnaast maak je ook nog eens een bewuste keuze, want alle kleding is op een duurzame en eerlijke manier gemaakt. Kom langs en krijg persoonlijk kledingadvies of bekijk een gedeelte van de authentieke collectie in de webshop. Heb je vragen over bijvoorbeeld de verschillende pasvormen en stijlen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Stuur een e-mail naar info@livstores.nl of vul het contactformulier in.

Vrouw met jurk
Quality Designer Labels

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

     2022 LIVStores

Contact

LIVStores

Twijnstraat 41

3511ZH Utrecht

TEL.: +31 30 2000 294 | +31615844000

Mail: info@livstores.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag open van 11:00 tot 18:00