Authentieke dameskleding in Utrecht


✓ Duurzame merken

✓ Eerlijke kleding

✓ Persoonlijk kledingadvies
Authentieke dameskleding vind je in mijn winkel in Utrecht! Ik heb een mooie collectie aan kleding van verschillende designers. Doordat ik de authentieke kleding in kleine oplages inkoop en ze rechtstreeks vanuit de ateliers naar de winkel in Utrecht komen, is de collectie zeer uniek. In mijn winkel help ik je vervolgens graag om kleding te vinden die past bij jouw stijl. Zo loop je met een complete outfit de deur uit.

Direct authentieke dameskleding kopen?

Vrouwen met kleding

Shop authentieke dameskleding van diverse designers bij mij in Utrecht

Bij LIVStores zijn mens en milieu belangrijk en ik bied dan ook alleen kleding aan die op een eerlijke en milieubewuste manier gemaakt wordt. Je vindt bij mij uitsluitend kledingstukken die afkomstig zijn van duurzame designers en merken. Van Lavandera  tot D’etoiles Casiopé en van MAIUM tot Rita Row; ik bied het allemaal! Ik kies de merken bewust uit en let daarbij op de afwerking, het stofgebruik, de pasvorm en kwaliteit van de stoffen. Ook vind ik een transparante werkwijze en eerlijke arbeid erg belangrijk. Deze combinatie zorgt voor duurzame mode. De authentieke dameskleding van deze merken en meer vind je in mijn winkel in Utrecht, maar je shopt een deel van de kleding en collectie ook eenvoudig online in de webshop.

Vraag om persoonlijk kledingadvies in mijn winkel

Ben je benieuwd welke authentieke dameskleding uit mijn winkel in Utrecht bij jouw stijl past? Kom dan langs en vraag om persoonlijk kledingadvies. Ik help je graag bij het samenstellen van een mooie outfit. Door de verschillende pasvormen en fijne materialen vind je bij mij in Utrecht niet alleen dameskleding die past bij jouw smaak, maar ook kleding waar je je goed in voelt. Ik hanteer hiervoor de 100-puntenregel: alleen wanneer de items die je past 100 punten zijn, mag je ze kopen. Want de kleding in de kast laten hangen, is natuurlijk geen optie. Mocht je thuiskomen en toch niet helemaal tevreden zijn, dan help ik je graag met het vinden van andere items. Heb je vragen over de mooie collectie of wil je vooraf advies? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail naar info@livstores.nl of vul het contactformulier in.

Vrouw met jurk
Quality Designer Labels

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

     2022 LIVStores

Contact

LIVStores

Twijnstraat 41

3511ZH Utrecht

TEL.: +31 30 2000 294 | +31615844000

Mail: info@livstores.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag open van 11:00 tot 18:00