Exclusieve rokken kopen in Utrecht


✓ Duurzame merken

✓ Eerlijke kleding

✓ Persoonlijk kledingadvies
Duurzame, exclusieve rokken vind je bij LIVStores in Utrecht. Ik bied rokken aan in verschillende stijlen en kleuren, zowel effen als met prints. Een mooie, exclusieve rok maakt jouw outfit compleet! Ik vind het belangrijk dat de kleding die ik verkoop op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd wordt. Hier kies ik de designers en de merken dan ook zorgvuldig op uit. Ook voor de rokken geldt dat ze op een verantwoorde manier gemaakt zijn.

Direct authentieke dameskleding kopen?

Vrouwen met kleding

Een unieke collectie aan exclusieve rokken in mijn winkel in Utrecht

De exclusieve rokken in mijn winkel in Utrecht zijn afkomstig van verschillende merken. Zo bied ik rokken aan van Fenny Faber, Rita Row en Irma Borgsteede, maar ook van merken als D’Etoiles Casiopé en Thinking MU  heb ik een mooie collectie. Combineer een hippe rok eens met een top of stijlvolle trui in de winter, kies er een paar stoere boots of sneakers bij en jouw outfit is compleet. Ik help je bovendien graag met het samenstellen van een outfit voor elke gelegenheid en geef kledingadvies op maat.

Koop jouw favoriete kledingstukken in mijn winkel

Kom langs bij mijn winkel in Utrecht en koop jouw exclusieve rokken en andere kleding. Wist je dat je een deel van mijn collectie ook online bekijkt? Kies jouw favoriete artikelen uit en plaats je bestelling eenvoudig online. Voor meer informatie over de exclusieve kleding en merken kun je ook altijd contact met mij opnemen via info@livstores.nl.

Vrouw met jurk
Quality Designer Labels

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

     2022 LIVStores

Contact

LIVStores

Twijnstraat 41

3511ZH Utrecht

TEL.: +31 30 2000 294 | +31615844000

Mail: info@livstores.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag open van 11:00 tot 18:00