Duurzame kledingwinkel in Utrecht


✓ Duurzame merken

✓ Eerlijke kleding

✓ Persoonlijk kledingadvies

In mijn duurzame kledingwinkel in Utrecht verkoop ik uitsluitend items van duurzame kledingmerken. Tijdens het samenstellen van de collecties zoek ik de merken hierop uit. Bij LIVStores is het belangrijk dat kleding op een eerlijke en milieubewuste manier geproduceerd wordt. In mijn winkel vind je dan ook kleding, schoenen en accessoires van verschillende quality designer labels die garant staan voor duurzaamheid en een eerlijk maakproces. 

Direct authentieke dameskleding kopen?

Vrouwen met kleding

Shop de mooiste duurzame kleding in mijn kledingwinkel in Utrecht

De collectie in mijn duurzame kledingwinkel in Utrecht bestaat uit diverse onontdekte en vernieuwende kledingmerken. Zo heb ik verschillende kledingcollecties   van onder andere merken als Elements of Freedom en bijvoorbeeld MAIUM regenkleding. Ook vind je items van D’Etoiles Casiopé en Rita Row, die behoren tot mijn persoonlijke favorieten. Wat jouw stijl en smaak ook zijn, ik heb de perfecte kleding voor jou. Bij enkele ontwerpers kan ik zelfs kleding op maat laten maken. Ik maak dan een afspraak met de ontwerper om een complete outfit naar wens te maken. Zo vind je bij mij in Utrecht voor elke gelegenheid duurzame kleding van kwalitatieve kledingmerken.

Bekijk het aanbod online of kom langs

Kom langs in mijn duurzame kledingwinkel in Utrecht en shop artikelen van jouw favoriete kledingmerken! Ook vind je een gedeelte van de authentieke kleding in de webshop en bestel de items eenvoudig online. Heb je items voorbij zien komen op social media of in mijn winkel, maar mis je deze in de webshop? Laat het me weten, dan plaats ik de items alsnog online. Stuur een e-mail naar info@livstores.nl of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk.

Vrouw met jurk
Quality Designer Labels

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

     2022 LIVStores

Contact

LIVStores

Twijnstraat 41

3511ZH Utrecht

TEL.: +31 30 2000 294 | +31615844000

Mail: info@livstores.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag open van 11:00 tot 18:00