Duurzame damesmode in Utrecht


✓ Duurzame merken

✓ Eerlijke kleding

✓ Persoonlijk kledingadvies
Duurzame damesmode, dat vind je bij LIVStores in Utrecht! Mijn winkel is een walhalla van duurzame merken waarvan de kleding op een eerlijke en milieubewuste manier is geproduceerd. Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl. Deze diversiteit aan stijlen mix ik graag tot een outfit die past bij jouw unieke stijl en pasvorm. Door de hoeveelheid aan quality designer labels die ik verkoop, zit er voor elke vrouw wel een geschikte outfit tussen. Bij enkele ontwerpers kan ik zelfs kleding op maat laten maken. Wanneer kom jij duurzame dameskleding kopen in mijn winkel in Utrecht?

Direct authentieke dameskleding kopen?

Vrouwen met kleding

Diverse merken duurzame damesmode in mijn winkel in Utrecht

Bij LIVStores zijn mens, milieu en onze planeet belangrijk. Ik wil duurzame damesmode toegankelijker maken en daarom vind je in mijn winkel in Utrecht alleen dameskleding van duurzame merken en designers. Dit betekent dat de kleding op een ethische manier geproduceerd is met oog voor het milieu. Zo vind je onder andere kleding gemaakt van biologisch katoen. Ik selecteer de collecties altijd zorgvuldig en kijk daarbij naar het verhaal van de designers. Ik verkoop namelijk niet alleen de items, maar hecht ook veel waarde aan het achtergrondverhaal van merken. Enkele vaste merken die je in mijn winkel vindt, zijn D’etoiles Casiopé, MAIUM en RITA ROW . Zij produceren duurzame damesmode en ik ben dan ook trots dat ik deze dameskleding mag aanbieden in mijn winkel in Utrecht.

Kom langs voor persoonlijk kledingadvies

Kom langs in mijn winkel in Utrecht en shop de duurzame damesmode of bekijk een gedeelte van het aanbod aan dameskleding in de webshop. In mijn winkel geef ik je graag persoonlijk kledingadvies, maar ook wanneer je contact opneemt, help ik je verder. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@livstores.nl of door het contactformulier in te vullen.

Vrouw met jurk
Quality Designer Labels

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

Ontvang LIVStories

Wil je niks missen? Schrijf je in voor LIVStories

Aanmelding nieuwsbrief LIVStories

Volg LIVStores op social media

     2022 LIVStores

Contact

LIVStores

Twijnstraat 41

3511ZH Utrecht

TEL.: +31 30 2000 294 | +31615844000

Mail: info@livstores.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag open van 11:00 tot 18:00